Modellek

Áttekintés

Fiat Tipo Kombi

Benzin - Dízel
95 - 120 LE / 70 - 88 kW
4,2 - 7,1 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Kézi - Automata

Részletek

Áttekintés

Fiat Tipo kombi: a Tipótól megszokott komfort és egyéniség még több hellyel a családnak.

Design

Modern, elegáns és tágas. Elegendő hellyel Önnek, és családjának, minden élethelyzetben.

Krómozott elemeket tartalmazó horizontális hűtőrácsba integrált LED nappali menetfények és fényszóróegység

4,57 méter teljes hossz, széria tetősínek

Belső tér és férőhely

A kosárlabdacsapat is elfér benne

Praktikus, komfortos és csábító a legmagasabb utasok számára is: A Tipo Kombi utastere, melyben akár 5 magas (akár 187 cm magas az első üléseken, és 180 cm magas a hátsó üléseken) felnőtt kényelmesen elfér. Elegendő helyet biztosít mindenkinek és ne feledkezzünk meg a lábtérről sem, mely a kategóriájában az egyik legnagyobb.

 

Kényelmes

Szövet vagy eco bőr? A Fiat Tipo Kombi ergonomikus ülései amellett, hogy komfortosak és stabilan támasztják a hátat, dekoratívak és funkcionálisak: az állítható deréktámasszal felszerelt vezetőüléstől a harmadik hátsó fejtámaszig. Így mindig teljes kényelemben utazhat.

 

Elegendő hely mindennek és mindenkinek

550 literes, könnyen hozzáférhető, küszöb nélküli csomagtartó alacsony raktérmagassággal, mely a konfigurálható Magic Cargo funkciónak köszönhetően rugalmas és maximális méretű csomagteret biztosít. Emellett a Flip&Fold hátsó ülések lehajtásával akár 1,8 méter hosszú összefüggő , sík rakfelület is kialakítható.

Technológia

Minden az irányítása alatt

Hallgassa kedvenc zenéit, aktiválja térképeit, jelentkezzen be a Facebookra vagy Twitterre vagy csökkentse károsanyag-kibocsátását: a Tipo kombi szériafelszereltségéhez tartozó technológiákkal mindez pofonegyszerű.

 

Miért ne kényeztetné el önmagát és gyermekeit?

Ki mondja, hogy nem kényeztetheti gyermekeit? Most együtt hallgathatják kedvenc zenéiket a Deezeren vagy a TuneIn rádióról és csatlakoztathatják okostelefonjaikat a 7"-os Uconnect HD LIVE táblagépes rendszeréhez. Legfeljebb akkor kell félbeszakítania, ha a Reuters híreit szeretné hallgatni, vagy a TomTom 3D-s térképeire van szüksége. És ha valahol várakoznia kell? Dőljön hátra és parkolás közben böngéssze a Facebookon és a Twitteren az újdonságokat.

 

Navigációs rendszerünk bárhova eljuttatja

Engedje, hogy a Tipo kombi technológiái támogassák vezetés közben: használhatja a TomTom navigáció 3D-s térképeit, meghallgathatja az ingyenes forgalmi adatokat vagy megterveztetheti az úti céljához vezető leggyorsabb útvonalat a TomTom IQ Routes szolgáltatással. Végül nem marad más dolga, mint élvezni a vezetést.

 

Ön is védi környezetét?

A Tipo kombi tesz a környezet megóvásáért. Ezért része a Uconnect rendszernek az eco:Drive technológia, mely figyeli a jármű fogyasztását és károsanyag-kibocsátását; és ezt szolgálja a my:Car funkció is, mely segít megkeresni autóját, ha elfelejti, hol parkolt. Így nem kell többé energiáját elvesztegetnie.

 

Egyszerűbb parkolás

Persze megkérhet valakit, hogy figyelmeztesse, ha túlságosan rátolat egy autóra parkoláskor, de mit szólna egy állandó fedélzeti asszisztenshez? A Uconncet rendszerbe integrált tolatókamerával a parkolás most egyszerűbb, mint valaha.

Áttekintés

Fiat Tipo Kombi

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség