Modellek

Áttekintés

Benzin
85 LE / 62 kW
5,4 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Áttekintés

Praktikus, kompakt és élményekkel teli. A 4x4 fő tulajdonságai.

Design

A különleges stílus verhetetlen négykerék meghajtásos off-road képességekkel párosul. Csodálja meg az off-road külsőt, és engedje, hogy a Panda 4x4 elvigye Önt a kalandok földjére.

 

Csak a lényeg

A Panda 4x4 rendelkezik mindennel, amitől igazi off-road autó lesz; elszánt személyiség, aki sosem adja fel. A motorvédő lemeztől a fekete visszapillantó tükrökig, a 15”-os polírozott acél kerekektől az M+S gumiabroncsokig minden részlet azt szolgálja, hogy a körülményektől függetlenül tovább haladjon.

Belső tér és férőhely

Ellenáll a terepnek

A Panda 4x4 belül is ugyanolyan markáns és funkcionális, mint kívül. A Panda 4x4 kárpitjai kétféle változatban kaphatók, az új műszerfal hangsúlyozza az autó „vad” karakterét, a középső konzol pedig minden szükséges dolognak helyet biztosít.

 

Sátor, matrac és hálózsák?

Ha a Panda 4x4 modellt választja biztos, hogy egy igazi kalandor lakozik Önben. Szeret felfedezni és utazni, ehhez pedig sok helyre van szüksége, hogy mindent magával vihessen az utazásokra. Ne aggódjon, köszönhetően a Panda 4x4 hatalmas csomagterének nem kell semmit otthon hagynia.

Technológia

Vonzó kihívások

A Panda 4x4 kalandvágyó jelleme nem jelenti azt, hogy technológia híján lenne, különösen nem a nehéz terepekre szánt technológia terén. A négykerék meghajtás a lehető legjobb tapadást biztosítja minden körülmények között.

 

ELD

Az új Panda 4x4 elektronikus differenciálzárral (ELD) van felszerelve, ami lefékezi a kerekeket, ha megcsúsznak, és a jobban tapadó kerekek között osztja el a teljesítményt.

 

Még több szórakozás

Fokozza az élményt: az új Panda 4x4 UconnectTM rádió technológiával és okostelefon tartóval érkezik. Az integrált Bluetooth segítségével csatlakoztathatja a saját készülékét, az új interfész segítségével pedig használhatja a kifejezetten Önnek szánt alkalmazásokat. Mindent érintésre vagy egyszerűen hangvezérléssel.

 

Utazzon egyszerűen, okostelefonnal

Az új Panda 4x4 extra technológiával van felszerelve: az ingyenes Panda Uconnect alkalmazással okostelefonról vezérelheti a rádiórendszert, és új interfészt használhat, amellyel még egyszerűbb zenét hallgatni, telefonálni, vagy bekapcsolni az eco:Drive, Find My Car, stb. alkalmazásokat, amelyeket a Panda biztosít. Így minden egyes utazás még jobb lesz, mint az előző.

 

Teljesítmény

1.3 LITERES 95 LE-S MULTIJET DÍZELMOTOR START&STOP RENDSZERREL

A Panda 4x4 MultiJet technológiával van felszerelve: az innovatív injektorok akár 8 befecskendezésre képesek ciklusonként, ezáltal optimalizálják az égést; a legújabb generációs technológiák, például a befecskendezési mennyiség szabályozás (IRS) javítják az égési folyamatot, ezzel csökkentik a zajszintet és a kibocsátást.

 

0.9 LITERES 85 LE-S TWINAIR BENZINMOTOR START&STOP RENDSZERREL

A Panda 4x4-ben is megtalálható a TwinAir motor, amely a Fiat benzinmotorokhoz fejlesztett főbb innovációit magában rejtő nagyteljesítményű erőforrás. A motor a downsizing technológia eredménye, aminek lényege, hogy csökkenti a hengerűrtartalmat, a hengerek számát és a motor méreteit. Ezáltal jelentősen csökken az üzemanyag fogyasztás és a kibocsátás (akár 30%-kal), miközben a turbofeltöltő azonos teljesítményt és nyomatékot biztosít.

 

Biztonságban a városban

A Panda 4x4 off-road szellemmel van megáldva, azonban azt is tudja, hogyan viselkedjen a városban. A vészfékező rendszer legfeljebb 30 km/h sebesség esetén észleli az akadályokat és más járműveket, amelyeknek nekiütközhet, és automatikus vészfékezéssel a segítségére siet.

 

Bármilyen körülmények között...

Az első McPherson és a hátsó merevhidas felfüggesztésnek köszönhetően a Panda 4x4 legendás manőverezhetőséget kínál. Ez az egyedi M+S négyévszakos gumiabroncsokkal kiegészülve garantálja, hogy semmi sem fogja megállítani, bármilyen is legyen az időjárás.

 

Stabilitást keres?

A Panda 4x4 ESC rendszerében lévő ABS megakadályozza, hogy fékezés közben a kerekek leblokkoljanak, így sosem veszíti el a tapadást, nem tér le az útról, és nem is lassul le.

 

Maximális tapadás. Bárhol.

A Panda 4x4 bármilyen úttal megbirkózik: alacsony tapadás esetén az ASR rendszer megakadályozza, hogy a kerekek gyorsítás vagy lassítás közben kipörögjenek, miközben az ELD rendszer azokra a kerekekre osztja el a nyomatékot, ahol a legjobb a tapadás.

Biztonság

4x4 biztonság

Vezetőoldali és utasoldali légzsákok, elektronikus stabilitásvezérlés (ESC), ABS, ASR, ELD, vészfékező rendszer: a Panda 4x4-gyel olyan biztonságban lesz, mintha szuperhősök védenék.

 

Ne aggódjon, ez egy Panda 4x4

Senki nem vigyáz annyira a családjára, mint a Panda család. Ezért szereljük fel akár 6 légzsákkal a Panda 4x4-et.

 

 

Ostorcsapás elleni rendszerrel ellátott fejtámlák

A Panda 4x4 tényleg mindenre gondol: ezért szereltünkbe ostorcsapás elleni rendszert az első fejtámlákba, hogy megelőzzük az ostorcsapás hatást hátulról történő ütközés esetén.

 

 

Bármilyen terepen stabilan

Ne aggódjon vezetés közben: a családja a lehető legnagyobb biztonságban van. A Pandával vészhelyzetben vagy csúszós úton is tökéletesen fog tudni manőverezni az elektronikus stabilitásvezérlésnek (ESC) köszönhetően, melyek része az ABS, EDB, BAS és a visszagurulás gátló.

 

 

4x4-es lendület

A Panda 4x4 állandó összkerékhajtási (TOD) rendszere két differenciálművet használ és egy elektronikusan vezérelt kuplungot, és mindkét tengelyre egyformán és arányosan juttatja el a nyomatékot. Ezért a Panda 4x4 mindennel megbirkózik a 21°-os első terepszögének és az elektronikus differenciálzárnak (ELD) köszönhetően.

 

 

Áttekintés

Fiat Panda 4x4

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség